Recent Comments

  Welcome On Mobius

  Mobius was created by professionnal coders and passionate people.

  We made all the best only for you, to enjoy great features and design quality. Mobius was build in order to reach a pixel perfect layout.

  Mobius includes exclusive features such as the Themeone Slider, Themeone Shorcode Generator and Mobius Grid Generator.

  Our Skills

  WordPress90%
  Design/Graphics75%
  HTML/CSS/jQuery100%
  Support/Updates80%

  Material Pal

  PAL – Materialul de baza folosit in productia de mobila este PAL-ul (Placi Aglomerate de Lemn). Acest material de constructii si de realizare a mobilei a fost realizat in anii 30 ca raspuns la nevoile si cerinta crescuta a pietei
  de constructii. PAL -ul este realizat din particule mici de lemn tocat amestecate cu clei si apoi presate sub forma de placi . Uscarea se poate face la rece sau la o temperatura inalta. Finisarea ulterioara se face cu furnir sau melamina. Marginile placilor de PAL se finiseaza cu cant-uri ABS. Folosirea PAL-ului si-a dovedit eficienta in timp. Mobilierul din PAL a atins acea rigurozitate in executie incat piesele existente la ora actuala pot concura cu succes traditionala mobila de lemn .Pentru acesta, producatorul numarul 1 mondial EGGER pune la dispozitie o gama de peste 90 de culori uni si decor lemn.

  .

  materiale-pal
  MDF_3

  MDF Vopsit

  MDF VOPSIT – Fronturile din MDF sunt placi din fibre cu densitate medie , produse din rasinoase, care au o suprafata usor de prelucrat. MDF-ul se preteaza foarte bine la realizarea de fronturi de usi sau sertare.
  Datorita varietatii de culori si frezarilor disponibile, din aceste fronturi se pot face nenumarate combinatii pentru a da un aspect inovativ si unic mobilierului.

  MDF INFOLIAT

  Acesta este prelucrat cu o masina comanda numerica si infoliat cu o presa cu membrana. Se pot obtine diferite tipuri de frezari, clasice sau moderne si finisaje lucioase sau mate, decoruri lemn sau fantezie.

  MDF_3
  placaj-tego

  TEGO

  Realizate din esenta de lemn tare precum plop, fag cu plop sau mesteacan, panourile tego se dovedesc a fi foarte utile si eficiente mai ales in spatiile de lucru tehnice. Rezistenta ridicata la umiditate a TEGO-ului este oferita de stratul acoperit cu film fenolic, fetele fiind de doua tipuri- antiderapante si netede pentru a impiedica existenta alunecarilor.

  BLAT DIN MATERIAL COMPOZIT

  Din granit sau cuart, blatul compozit este foarte igienice si usor de intretinut, este rezistent la acizii si bazele uzuale din gospodarii si la substante chimice, este prelucrabil cu rosturi de imbinare aproape invizibile.
  Zgarieturile se elimina prin polisare, deteriorarile suprafetei pot fi reparate fara urma.
  HPL High Presure Laminated, cunoscut ca HPL, este un material obtinut prin laminarea la presiuni inalte a foilor de hartie de tip Kraft, imbibate în rasini fenolice şi presate la 100kg/cm2, la o temperatura de 1.500°C.
  Decoruri disponibile: uni si imitatie lemn. In industria mobilei la comanda se pot realiza in special mese, blaturi de bucatarii, placari de pereti in loc de faianta si in acelasi timp confera si o mare rezistenta acestor suprafete.

  blat compozit

  FURNIR NATURAL

  FURNIR NATURAL Folosit de mult timp in industria mobilei dar pe piata noastra si-a facut aparitia mai mult in industria usilor de interior, furnirul natural este un produs de foarte buna calitate care aplicat pe suprafete din pal sau mdf sub orice forma, da un aspect deosebit si de clasa mobilierului. Acesta este disponibil in mai multe texturi de lemn exotic si se poate folosi la orice tip de mobila la comanda, de la masute de living pana la bucatarii de lux, biblioteci si alte piese de mobilier de cea mai inalta calitate.

  ACCESORII

  Acesoriile sunt in  functie de necesitati si pot fi cu amortizare la inchidere, cu deschidere prin apasare si diferite modalitati de deschidere pentru corpurile suspendate.